Nisseleik

På søndag skal vi for fyrste gong gjere alvor av tankane om å gjere Skotet tilgjengeleg for gjestar også vinterhalvåret. Dette er sjølvsagt veldig spennande fordi garden er heilt spesiell og annleis no på denne årstida enn kva den er sommaren, og at vi kan gjere mykje morsomt som kanskje ikkje er heilt naturleg sommaren.

Dette blir ein leike-søndag. Gamaltausa kom med den ideen at vi kunne leite etter nissen, vekke han med song og servere han graut så han var klar me å starte opp julestria. Og eg er så barnslig på det at dette syns eg høres kjemepgøy ut!

Dermed blir det båtskyss frå Dyrkorn kl 11.00 på søndag, og vi håper at mange har lyst å bli med. Det er utrulig fine værmeldingar, vi lagar til god graut og velstand på garden, og dette blir ei sjelden annledning til å sjå Ytste Skotet i heilt andre omgivingar enn kva ein gjer på sommaren.

Eg anbefaler at alle har med godt med kle, sjølv om det er varmt og godt inne i stovene.

Velkommen 🙂

 

 

 

Advertisements
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

2 Responses to Nisseleik

 1. alex seier:

  Hi
  You possess an absolutely useful site, if you prefer exchanging link with each other, you will increase your google rank and will have more daily entries.
  Address : Click Here
  Alexa Traffic Rank : 8754

 2. Trude Paulsen seier:

  Er så kjekt å sjå att plassen! Var en tur innom ifjor, gikk over fra Ramstaddalen og vart henta med båt. Du hadde egentlig stengt, men du lot meg komme inn med lille i meisa for å skifte bleie 🙂 Utrulig koselig plass, og hyggelig vertskap! Håper å få til en tur tilbake neste år, da med overnatting med lille 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s